foto

Petr Reidinger

  • nar. 1968
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Po strništi bos
2016 Dveře 8090 (studentský film)
Psaní do nebe (divadelní záznam)
2014 Dog Hot
Tři bratři
2010 České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft (divadelní záznam)
2007 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry (divadelní záznam)
2006 Dobytí severního pólu (divadelní záznam)
2001 Švestka (divadelní záznam)
2000 Hymna aneb Urfidlovačka (divadelní záznam)
1999 Horský hotel (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Je čas skončit (S02E10)
2015 Atentát (TV seriál)
Mezi nácky (E03)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
České století (TV seriál)
Musíme se dohodnout (1968) (E06)
2006 Horákovi (TV seriál)
Bezesná noc (S01E08)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

1997 Cimrmani (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace