foto

Cooper Andrews

  • nar. 10.3.1985 (35 let)
    Smithtown, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Darlin
Shazam!
2018 Dokonalá loupež
MAMBA
2016 Ulička slávy
2009 Mandie a tajná chodba
The Legend of Zelda: The Hero of Time
2008 Faceless
Golgotha
2006 Death of Seasons

TV seriály

2020 Živí mrtví (TV seriál)
A Certain Doom (S10E16)
The Tower (S10E15)
Look at the Flowers (S10E14)
další epizody (6)
2019 Živí mrtví (TV seriál)
The World Before (S10E08)
Silence the Whisperers (S10E04)
Lines We Cross (S10E01)
další epizody (8)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Decoy (S11E02)
2018 Živí mrtví (TV seriál)
Who Are You Now? (S09E06)
What Comes After (S09E05)
The Obliged (S09E04)
další epizody (13)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Radikál (S01E04)
Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
Jen nějakej chlap (S08E04)
další epizody (10)
2016 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
You Are Not Safe (S03E08)
The Threshold (S03E07)
Yerba Buena (S03E05)
další epizody (6)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Lovec (S06E18)
Živí mrtví (TV seriál)
Studna (S07E02)
2015 Všemocný (TV seriál)
Vraždící ruka (E10)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
Limbo (S02E08)
Working for the Clampdown (S02E07)
další epizody (7)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
1984 (S01E10)
The 214s (S01E08)
Landfall (S01E06)
další epizody (4)
The Red Road (TV seriál)
2013 Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky