foto

Derek Riddell

  • nar. 11.1.1967 (51 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
2012 28 tisíc
2009 Micro Men (TV film)
2008 Stará známost
2007 Forgiven (TV film)
Vánoční zázrak
2005 Panenská královna (TV film)
2002 The Project (TV film)
1995 Strike Force (TV film)

TV seriály

2018 Action Team (TV seriál)
Hard Sun (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Střelný prach (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 The Missing (TV seriál)
The Mountain (S02E08)
1991 (S02E07)
Saint John (S02E06)
další epizody (6)
Ripper Street (TV seriál)
The Strangers' Home (S04E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražda v cíli (S18E03)
2015 Blízký neznámý (TV seriál)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2013 Bob Servant Independent (TV seriál)
Frankie (TV seriál)
2012 Bad Sugar (TV seriál)
Ripper Street (TV seriál)
Tournament of Shadows (S01E06)
Secrets and Words (TV seriál)
2011 Field of Blood, The (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Missing a Body? (S01E04)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Alesha (S01E07)
Trust Me (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Věž je vysoká, ale pád krátký (S02E06)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
M.I.High (TV seriál)
Pět dní (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Zub a spár (S02E02)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
2004 No Angels (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
The Book Group (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Inspektor Taggart (TV seriál)
Modlitba za mrtvého (S11E02)
1992 Strathblair (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace