foto

Torrey DeVitto

  • nar. 8.6.1984 (33 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Torrey DeVitto je americká herečka, narozená 8. června 1984 v Huntingtonu v New Yorku. Jejím otcem je Liberty DeVitto, který byl dlouholetým bubeníkem v kapele slavného amerického skladatele a zpěváka Billyho Joela. Během porodu hrál s Billym Joelem ve Wembley Aréně (konkrétně to byla píseň Scenes from an Italian Restaurant).

Torrey navštěvovala základní školu Fort Salonga, která je součástí školní čtvrti Kings Park Central. V šesti letech začala hrát na housle a ve čtvrté třídě se stala 4. houslistkou středoškolského sboru. Ve dvanácti letech zahrála houslistické sólo na svatbě Petera Cooka. Po absolvování střední školy Winter Park na Winter Park, Florida prožila léto v Japonsku kde pracovala jako modelka a dříve ještě strávila nějakou dobu v Chicagu.

Torrey začala svou kariéru jako modelka, kterou považovala za odrazový můstek k práci v televizi a u filmu. Později zjistila, že v modelingu není její budoucnost a začala se naplno věnovat herecké kariéře. Nezapoměla ani na svou lásku - hudbu. V roce 2002 hrála na housle s kapelou Tommy Davidson v Sunset Room v Hollywoodu. Dále hrála na housle v albu Ray Ray (2004) Raphaela Saadiga a v albu Stevie Nicks - In Your Dreams (2011).

Objevila se například v seriálech DAWSONŮV SVĚT, BÁJEČNÍ LIDÉ a momentálně ji můžeme znát z filmu OBŘAD, který je inspirován skutečnými událostmi a ve kterém hraje mimo jiné i Anthony Hopkins. Nejvíce ji, dle mého názoru, proslavil její velmi známý přítel (možná manžel, svatbu ani jeden nepotvrdil i když se vedou spekulace o tajném obřadu v New Yorku) Paul Wesley, kterého milovníci "upířin" znají ze seriálu The Vampire Diaries jako Stefana Salvatore. Torrey a Paul se potkali v roce 2007 na natáčení filmu KILLER MOVIE.

Iddea

Herecká filmografie

Filmy

2016 Stevie D
2015 It Had to Be You (TV film)
2014 Best Christmas Party Ever (TV film)
2013 Evidence
Cheesecake Casserole
2012 The Real St. Nick (TV film)
2011 Obřad
2008 Beach Kings
Killer Movie
2007 Heber Holiday
2006 Tajemství loňského léta 3

TV seriály

2017 Chicago Med (TV seriál)
Love Hurts (S02E23)
White Butterflies (S02E22)
Deliver Us (S02E21)
další epizody (15)
Chicago P.D. (TV seriál)
Last Minute Resistance (S04E19)
Emotional Proximity (S04E16)
Sanctuary (S04E12)
Chicago Fire (TV seriál)
Deathtrap (S05E15)
Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Inherent Bias (S02E07)
Alternative Medicine (S02E06)
další epizody (22)
Chicago P.D. (TV seriál)
In a Duffel Bag (S03E20)
If We Were Normal (S03E19)
Now I'm God (S03E10)
Prolhané krásky (TV seriál)
We've All Got Baggage (S06E17)
The Gloves Are On (S06E13)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Fallback (S01E03)
iNO (S01E02)
další epizody (4)
2014 Stalker (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Surfing the Aftershocks (S05E03)
EscApe from New York (S05E01)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Stand by Me (S04E15)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Birds of a Feather (S03E04)
Kingdom of the Blind (S03E03)
unmAsked (S02E25)
další epizody (6)
Upíří deníky (TV seriál)
The Rager (S04E03)
Growing Pains (S04E01)
The Departed (S03E22)
další epizody (11)
2011 Marcy (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
The First Secret (S02E13)
The Devil You Know (S02E05)
Blind Dates (S02E04)
další epizody (12)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Keep Your Friends Close (S01E10)
There's No Place Like Homecoming (S01E06)
To Kill a Mocking Girl (S01E03)
další epizody (5)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Tvář módního týdne (S02E03)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nyní můžete zabít nevěstu (S06E14)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Jack & Bobby (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Stevie Nicks: In Your Dreams
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace