foto

Edoardo Ballerini

  • nar. 20.3.1970 (48 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 First We Take Brooklyn
Omphalos
2017 The Erotic Fire of the Unattainable
2015 Experimenter
2013 Běh o život
Gilded Lilys (TV film)
No God, No Master
2012 Hellbenders
2011 Trophy Kids
2009 Corrado
Life Is Hot in Cracktown
2008 Telefonát
2007 Protect and Serve (TV film)
2006 El Cortez
2005 A Year and a Day
F Word, The
Freezerburn
2003 Good Night Valentino
2002 V podezření
2001 Free
2000 Romeo musí zemřít
Večeře po italsku
Čekání na ozvěnu
1999 Suits
1998 Náhradník 2: Smrt ve škole (TV film)
Poslední dny disca
Pravidla špinavé hry (TV film)
1997 Sue
Úchyl
1996 5 Dead on the Crimson Canvas
Ještě na to máme!
Smuteční host
Střelila jsem Andyho Warhola

TV seriály

2016 Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (S01E08)
Karneval duší (S01E07)
Jeho skutky se rozletěly (S01E06)
další epizody (7)
Jak prosté (TV seriál)
Vražda za úvěr (S04E10)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Cena za obchod (S04E06)
2014 Forever (TV seriál)
Skinny Dipper (E11)
2012 Ripper Street (TV seriál)
What Use Our Work? (S01E08)
A Man of My Company (S01E07)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Návrat k normálu (S01E12)
Belle Femme (S01E09)
Drž mě v ráji (S01E08)
další epizody (7)
Ve službách FBI (TV seriál)
Tajemství skříňky (S01E14)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Vickův čip (S01E08)
Dračí doupě (S01E06)
Gnothi Seauton (S01E02)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Modrá kometa (S06E20)
2006 Médium (TV seriál)
The Darkness Is Light Enough (S02E20)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Pouť (S06E09)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Námluvy Wyattova otce (S06E16)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (S01E20)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (S01E19)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (S01E18)
2001 Going to California (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Cruel and Unusual (S05E19)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Dark Side

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace