foto

Amir El-Masry

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Vidíš měsíc, Danieli (2019)

    - Role záporáka, Mohammeda Enwaziho, tzv. „Johna“ z „džihádistických Beatles,“ jak jeho čtveřici islamistů s anglickými přízvuky přezdívala média, připadla britskému herci s egyptskými kořeny Amiru El-Masrymu. Mezi hercovi přáteli se našli osobní známí Enwaziho, jejichž vyprávění mělo vliv na rodící se koncepci role. „Neměl jsem zájem hrát teroristu. Chtěl jsem hrát někoho, kdo si myslí, že je v daném příběhu hrdinou a žádal jsem, aby to ve scénáři bylo zcela zjevné,“ uvedl herec. (M.u.t.t.t.y)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Limbo
2019 Star Wars: Vzestup Skywalkera
Vidíš měsíc, Danieli
2018 Shoot
2017 Lost in London
2014 Rosewater
2008 Ramadan Mabrouk Abul-Alamein Hamouda

TV seriály

2018 Age Before Beauty (TV seriál)
Informer (TV seriál)
Charlie Don't Surf (E03)
McMafie (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
The Boy (S01E07)
Sources and Methods (S01E06)
další epizody (7)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Islámský stát (TV seriál)
2016 Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Tyran (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Sex, lži a video (S02E03)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky