foto

Kevin Blatch

  • nar. 30.7.1965 (55 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 No Heroics (TV film)
Rytíři krvavé oceli (TV film)
2007 Blonďatá a blonďatější
2005 Ten třetí je navíc (TV film)
2004 Jack (TV film)
Někdo to rád blond
2002 Mrtvá zóna
2001 Josie a její kočičky
The Black Door
Till Dad Do Us Part (TV film)
2000 Jít za hlasem srdce (TV film)
Karanténa (TV film)
Mých pět žen
Tajemství pana Rice
1999 Drsňák Dudley
1997 Nebezpečná podoba (TV film)
Ronnie & Julie (TV film)
Sestřička (TV film)
1995 Once in a Blue Moon

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
Pan Kaplan (č. 4) (S04E21)
2016 Hell on Wheels (TV seriál)
Gambit (S05E11)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Thirteen Steps (S04E12)
Bleeding Kansas (S04E11)
Return to Hell (S04E10)
další epizody (7)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Soumrak mrtvých (S02E16)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Neslušný návrh (S01E17)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat vysloužilého boha (S09E07)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Netherworld (S01E08)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Peněženka (S07E09)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Trojka (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky