foto

Justin Urich

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Perfect Life
Probuď se
Street Poet
2007 Fighting Words
Jezero 2 (TV film)
2006 Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
2004 Serial Killing 4 Dummys
2003 Monster Man
Nejlepší je to na sněhu
2001 Horror 101
Kdo hulí, ten umí
2000 Across the Line
Family Jewels
Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1999 Carrie 2
Obrázkové album
Speedway Junky
1997 Boys Life 2

TV seriály

2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konec sázek (S04E22)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
The Freak (S01E06)
JAG (TV seriál)
Morální kodex (S07E13)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Outside Hearts (S01E09)
Undressed (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Mr. Willis of Ohio (S01E06)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Noční můry (S01E10)
Cracker (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jedna noční služba (S02E18)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Probuď se

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky