foto

Sergio Mimica-Gezzan

  • nar. 1957
    Záhřeb, Chorvatsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Mistresses (TV film)
2007 Protect and Serve (TV film)
2006 Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida (TV film)

TV seriály

2016 Designated Survivor (TV seriál)
The Confession (S01E03)
Medici: Masters of Florence (TV seriál)
Epiphany (E08)
Purgatory (E07)
Ascendancy (E06)
další epizody (8)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Solace (S02E04)
Pod kupolí (TV seriál)
V kleci (S03E06)
2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
Karanténa (S01E06)
Salem (TV seriál)
Lies (S01E05)
Falling Skies (TV seriál)
The Eye (S04E02)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Hry začínají (S01E10)
The Bridge (TV seriál)
Calaca (S01E02)
Falling Skies (TV seriál)
The Pickett Line (S03E07)
Search and Recover (S03E05)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
Slaughterhouse (S02E03)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Sanctuary: Part 2 (S01E07)
Sanctuary: Part 1 (S01E06)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Budova 26 (S03E16)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Jeden z nás, jeden z nich (S03E03)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Zahrabaný (S02E07)
Klíč (S01E19)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Precipice (S03E02)
Occupation (S03E01)
The Captain's Hand (S02E17)
2005 Invaze (TV seriál)
Na Západ (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Domov, část 1. (S02E06)
Postřelen (S02E03)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Domů už nemůžeš (S01E05)
2002 Uneseni (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1975 Seljacka buna 1573
1969 Dogadjaj
1966 Ponedjeljak ili utorak

TV seriály

1979 Anno domini 1573 (TV seriál)

Dokumentární

2002 Inside Taken
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace