foto

Anne Gee Byrd

  • nar. 5.1.1938 (79 let)
    Toledo, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Legend of Master Legend (TV film)
2014 Divočina
2013 I Am I
Zero Charisma
2011 Ghost Phone: Phone Calls from the Dead
2010 Keeping Up with the Downs (TV film)
2006 Problem with Percival, The
2003 Boys on the Run
1999 Sexuální praktiky pozemšťanů
8 MM
1996 Alf versus U.S. Army (TV film)
Cizinky ve vlaku (TV film)
1995 Trial by Fire (TV film)
1994 In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
1992 Woman Scorned: The Betty Broderick Story, A (TV film)
1990 Enemy of the People, An (TV film)
1988 Zkus se přestěhovat
1986 Child's Cry (TV film)
1980 Promise of Love, The (TV film)

TV seriály

2016 Colony (TV seriál)
2014 Break a Hip (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
Vražedná práva (TV seriál)
2011 Shameless (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
The Beast (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
Flash (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace