foto

Charlie Dell

  • nar. 31.10.1943 (75 let)
    Nueces County, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 How to Make Love to a Woman
2006 Děsnej doják
2005 McBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvý (TV film)
Rodina podle plánu (TV film)
2004 A Dairy Tale
U nás na farmě
2002 Prostě sexy
2001 Bubliňák
Přesný zásah
1999 Burani ve městě
Klub rváčů
Léto v Alabamě
Taková normální holka
1997 Glam
Lhář, lhář
1992 Máma a táta zachrání svět
1986 Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
Odd Jobs
Vetřelci z Marsu
Řekni ano!
1984 Jerk, Too, The (TV film)
1981 ...All the Marbles
1979 Love at First Bite
1978 Hughes and Harlow: Angels in Hell
1974 Scum of the Earth
1973 Brothers O'Toole, The
Encounter with the Unknown
1972 Fair Play (TV film)
1970 Bullet for Pretty Boy, A

TV seriály

2017 Zlá krev (TV seriál)
Zavržená (S01E07)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Poslouchej, jak déšť bubnuje do střechy (S03E01)
2003 All of Us (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
1998 Columbo (TV seriál)
Popel popelu (S10E12)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
White Trash (S04E07)
Pohotovost (TV seriál)
Víra (S03E16)
1996 Moloney (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Ženatý se závazky (TV seriál)
Al bez bot (S09E25)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Poppy u stromu (2. část) (S02E02)
Poppy u stromu (1. část) (S02E01)
1985 227 (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
Jason of Star Command (TV seriál)
Tarzan and the Super 7 (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace