foto

Peter Haskell

  • nar. 15.10.1934
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 12.4.2010 (75 let)
    Northridge, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Sex a lži města hříchu: Skandál Teda Biniona (TV film)
1996 Cizinky ve vlaku (TV film)
1993 Robot Wars
1992 Maid for Each Other (TV film)
Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
1991 Dětská hra 3
1990 Dětská hra 2
1989 Na pokraji smrti
1982 40 Days of Musa Dagh
1979 Cracker Factory, The (TV film)
Fantastic Seven, The (TV film)
Mandrake (TV film)
1978 Jordan Chance, The (TV film)
Superdome (TV film)
1977 Night They Took Miss Beautiful, The (TV film)
1976 Risko (TV film)
1974 Christina
The Legend of Earl Durand
The Phantom of Hollywood (TV film)
The Suicide Club (TV film)
1972 Eyes of Charles Sand, The (TV film)
Man Who Came to Dinner, The (TV film)
1971 Love Hate Love (TV film)
1969 Ballad of Andy Crocker, The (TV film)
1967 Finnegan's Wake

TV seriály

2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Konec světa (S05E07)
2005 Closer (TV seriál)
2003 JAG (TV seriál)
Všichni jsou andělé (S08E14)
2001 Philly (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
Rozdílný mír 1. část (S06E07)
1993 Danger Theatre (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
1992 Room for Two (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1990 Babes (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Christine Cromwell (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Lidský faktor (S02E01)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Colbyové (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Shirley (TV seriál)
The Duke (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
I Am the Greatest (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
Khan! (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
Firehouse (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Dr. Simon Locke (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Julia (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

TV pořady

1974 Tattletales (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace