foto

Greg Cromer

  • nar. 21.8.1971 (46 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Legenda tajného chrámu
The Late Bloomer
2014 Parts Per Billion
2013 Sprosťárny
Zpropadené dědictví
2012 Downwardly Mobile (TV film)
2009 2:13
2008 Beau Jest
2006 Zamilovaní sousedé (TV film)
2002 Mother Ghost
2001 Pavouci 2

TV seriály

2017 Bude líp (TV seriál)
Graduation (S02E10)
White Rock (S02E09)
Blackout (S02E07)
další epizody (5)
Noční směna (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
Bude líp (TV seriál)
Brown (S01E03)
Nová holka (TV seriál)
Dress (S05E19)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Why-Fi (S02E01)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ztracený obzor (S07E12)
Odstupné (S07E08)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Limelight (S06E13)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Loučení (S02E02)
Průměrňákovi (TV seriál)
Dědictví (S02E19)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Fixer (S01E03)
Průměrňákovi (TV seriál)
Majáles (S02E02)
Průměrná rodina (S01E24)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
Leap of Faith (TV seriál)
2001 Off Centre (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace