foto

Matt DeCaro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 How Is This The World
2011 Moudré děti
Vykoupení Joea Maye
2008 Oko dravce
2007 Cop Show
2004 Mr. 3000
1998 Šerifové
1990 Spi sladce, drahá ženo (TV film)
1989 Howard Beach: Making a Case for Murder (TV film)

TV seriály

2016 Chicago P.D. (TV seriál)
All Cylinders Firing (S04E03)
Chicago Fire (TV seriál)
On the Warpath (S04E18)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
A Beautiful Friendship (S01E15)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Masakr na svatého Valentýna (E09)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Lost Child/Murder 101 (E06)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Praying for Time (S01E08)
Wake Me Up Before You Go-Go (S01E04)
2007 Dr. House (TV seriál)
Kdopak půjde z kola ven? (S04E09)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Proces století (S03E24)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Bolshoi Booze (S02E11)
Rande (S02E10)
Vyhrabaný (S02E09)
další epizody (11)
2005 Kancl (TV seriál)
Basketbal (S01E05)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konec tunelu (S01E13)
Jeden z kola ven (S01E12)
Další do hry (S01E11)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rudá buňka (S02E20)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S04E02)
Larry, kroť se (TV seriál)
Kamikaze Bingo (S05E04)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Barák (S02E04)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Numismatik (S03E18)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Způsobilost (S03E22)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zlomek vteřiny (S05E02)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky