foto

Matt DeCaro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Moudré děti
Vykoupení Joea Maye
2008 Oko dravce
2007 Cop Show
2004 Mr. 3000
1998 Šerifové
1990 Spi sladce, drahá ženo (TV film)
1989 Howard Beach: Making a Case for Murder (TV film)

TV seriály

2016 Chicago P.D. (TV seriál)
All Cylinders Firing (S04E03)
Chicago Fire (TV seriál)
On the Warpath (S04E18)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
A Beautiful Friendship (S01E15)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Masakr na svatého Valentýna (E09)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Dr. House (TV seriál)
Kdopak půjde z kola ven? (S04E09)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Bolshoi Booze (S02E11)
Rande (S02E10)
Vyhrabaný (S02E09)
další epizody (11)
2005 Kancl (TV seriál)
Basketbal (S01E05)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konec tunelu (S01E13)
Jeden z kola ven (S01E12)
Další do hry (S01E11)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rudá buňka (S02E20)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S04E02)
Larry, kroť se (TV seriál)
Kamikaze Bingo (S05E04)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Barák (S02E04)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Numismatik (S03E18)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Způsobilost (S03E22)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zlomek vteřiny (S05E02)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace