foto

Tim Powell

  • nar. 16.6.1956 (61 let)
    Jonesboro, Arkansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2015 Avengers: Age of Ultron
Love Meet Hope
Story of Eva
2012 Sex Trade, The (TV film)
Tooth Fairy 2
2011 Big Mike (TV film)
Son of Morning
2010 Pregnancy Pact (TV film)
2009 Osudné rozhodnutí
Scare Zone
2008 Misconceptions
Nové sčítání hlasů (TV film)
S Billem na rybách
2005 Kurýr 2
2003 Mizerové II
2002 Sluneční země
2000 Prezidentův muž (TV film)
1999 Walking Across Egypt
1998 Svatý muž
1995 Každý den je neděle
WormKiller's Last Spring
1994 Čínský měsíc
Zóna úniku
1993 Němá oběť (TV film)
Pan chůva, neboli osobní strážce
Ročník 61 (TV film)
1992 Secret Passion of Robert Clayton, The (TV film)
1991 Ten kluk je postrach 2
1990 Slib (TV film)
Sudie and Simpson (TV film)
1988 Goodbye, Miss 4th of July (TV film)
1984 What Waits Below

TV seriály

2016 Heartbeat (TV seriál)
2014 Mizera (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
2000 Sheena (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1996 Kenan & Kel (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1990 Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace