foto

Tod Feuerman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 The Surgeon General (TV film)
2012 Kóma (TV film)
Únos
2010 Pregnancy Pact (TV film)
2009 Přijímačky (TV film)
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
Silver Bells (TV film)
Stupeň 7: Konec světa (TV film)
Šestnáctiletá matka (TV film)
2004 Napravitelné chyby (TV film)
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2003 Vražedný instinkt (TV film)
2002 Darované srdce (TV film)
Krvavé nebe (TV film)
Malý John (TV film)
Pakt (TV film)
Ponížení (TV film)
2001 Attila (TV film)
Diamanty z Jeru (TV film)
Jdi za svou hvězdou
2000 Sedmdesátá léta (TV film)
The Last Producer
1999 Chřestýši (TV film)
Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
Poslední zpověď (TV film)
1998 Rodina matky Flory (TV film)
1997 Frankensteinův dům (TV film)
1996 Krakatice (TV film)
On Seventh Avenue (TV film)
Titanic (TV film)
1995 Děti prérie (TV film)
The Other Woman (TV film)
Virus (TV film)
1994 Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše (TV film)
Shadows of Desire (TV film)
1993 Monstrum (TV film)
1992 Charles a Diana (TV film)
Dvojité ostří (TV film)
Last Wish (TV film)
Láska může zabíjet (TV film)
Srdce v plamenech (TV film)
1988 Sliz
1987 Duch (TV film)

TV seriály

2017 Valor (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Frequency (TV seriál)
Mercy Street (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Není to snadné (S05E10)
O 180 stupňů (S05E07)
2015 Profesionální lháři (TV seriál)
Chvála penězům (S04E10)
Vždycky můžeme bloudivý nerv zaměstnat něčím jiným (S04E04)
Nakonec vždycky zvítězí realita (S04E01)
2014 Legenda (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Joshua (S03E12)
Spolu (S03E11)
Pan Zhang (S03E09)
další epizody (8)
2013 Mistresses (TV seriál)
Ultimatum (S01E08)
Decisions, Decisions (S01E05)
The Morning After (S01E02)
další epizody (4)
Profesionální lháři (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E12)
V tomto oboru je upřímnost i lehká neupřímnost (S02E05)
www.damonovydeti.org (S02E04)
další epizody (4)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Business (S01E11)
Bez ochrany (S01E07)
Přistání v Los Angeles (S01E06)
další epizody (4)
2011 Luck (TV seriál)
Ace Pitches a Deal (E06)
Ace Meets with a Talented Whiz Kid (E03)
2008 Za svitu měsíce (TV seriál)
The Mortal Cure (E12)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
The Ringer (E07)
Fever (E04)
No Such Thing as Vampires (E01)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
What If He Can Change the Day? (E04)
2004 Traffic (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Poslední don (TV seriál)
1986 Starman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky