foto

Tom Signorelli

  • nar. 19.10.1935
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 6.7.2010 (74 let)
    New York, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Porotce
Spáči
1994 Cosby Mysteries, The (TV film)
Milostná aféra
Robot in the Family
1991 Drsnej polda
Loupež v Lufthanse (TV film)
1990 Dick Tracy
Láska nebo peníze
Nevěsta v černém (TV film)
1988 Dominick a Eugene
1987 Sicilián
Sukničkář
1986 Liberty (TV film)
1985 Crossover Dreams
Mlčící svědek (TV film)
Smrt obchodního cestujícího (TV film)
Čest rodiny Prizziů
1984 Cotton Club
1983 Bláznivá láska
1982 One Down, Two to Go
The Escape Artist
1981 Jedni a druzí
Zloděj
1980 První smrtelný hřích
Ztraceni beze stop
1978 Pokrevní bratři
Prsty
1977 Mzda strachu
Rubber Gun Squad, The (TV film)
1976 Alice, sladká Alice
1974 Big Bad Mama
Kalifornský holport
Last Porno Flick, The
1973 Bang the Drum Slowly
Sedm a víc
Serpico
1972 Hickey & Boggs
1971 Andersonovy nahrávky
1970 Kellyho hrdinové
1968 Rosemary má děťátko
1967 Masakr na svatého Valentýna
Trip
1964 The Beautiful, the Bloody, and the Bare

TV seriály

1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Slave (S06E19)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
The Reaper's Helper (S01E03)
1989 Dream Street (TV seriál)
1987 Detektiv v sukních (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Buddies (S02E05)
1974 Columbo (TV seriál)
Obrácený negativ (S04E02)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
East Side/West Side (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace