foto

Alberto Gallitti

  • nar. 1.4.1926
    Rome, Itálie
  • zem. 17.3.2011 (84 let)
    Rome, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Tifosi
1997 Altri uomini
1996 Celluloide
Giovani e belli
1991 Poldové v akci
1990 Fredda mattina di maggio, Una (TV film)
Nebudu vám už na obtíž
1989 Scandalo segreto
1988 Horalka (TV film)
Vizio di vivere, Il (TV film)
1987 Commissario Lo Gatto, Il
Tenerezza
1985 Scemo di guerra
1984 Cuori nella tormenta
Ragazzo e una ragazza, Un
Zítra se žením
1983 Flirt
Sapore di mare 2 - un anno dopo
1982 Do postele vždy a ochotně
Promiň, že je to málo
Zemřeš krásnější než já
1981 Disubbidienza, La
Přízrak lásky
Tais-toi quand tu parles!
1980 Jsem fotogenický
Le Larron
Milenci na neděli
Qua la mano
1979 Corpo della ragassa, Il
Drahý otče
1978 Come perdere una moglie e trovare un'amante
Commissario Verrazzano, Il
Nero veneziano
První láska
Scherzi da prete
Travolto dagli affetti familiari
1977 Hra na lásku
Nerone
Nová strašidla
Sandokan se vrací (TV film)
Ztracená duše
1976 Bílé telefony
Černý korzár
Giovannino
L'ultima volta
Remo e Romolo - storia di due figli di una lupa
1975 Infermiera, L'
L'ultimo treno della notte
1974 Fatevi vivi: la polizia non interverrà
Mojžíš (TV film)
Noa Noa
Storia de fratelli e de cortelli
Vůně ženy
1973 Altra faccia del padrino, L'
Amore mio, uccidimi!
Arma, l'ora, il movente, L'
Krutý New York
Krvavé ruce zákona
Mordi e fuggi
Sepolta viva
1972 Cosa buffa, La
L'etrusco uccide ancora
Taková zvláštní láska
1971 Betìa ovvero in amore per ogni gaudenza ci vuole sofferenza, La
In nome del popolo italiano
Knězova manželka
Nokaut
Per grazia ricevuta
Uomo dagli occhi di ghiaccio, L'
Uomo più velenoso del cobra, L'
1970 Debito coniugale, Il
Drama žárlivosti
1969 Delitto al circolo del tennis
Giovane normale, Il
Lunga notte dei disertori, La
Pravděpodobnost nula
Quattro del pater noster, I
Vedo nudo
1968 Anzio
Bitva na Sinaji
Město psanců
1967 Ballata per un pistolero
Diamanti che nessuno voleva rubare, I
Lunghi giorni dell'odio, I
Pohyblivý terč
1966 Crudeli, I
Duello nel mondo
Eroe vagabondo
Lama nel corpo, La
Navajo Joe
Se tutte le donne del mondo
1965 Menage all'italiana
Sette contro tutti
Vendetta di Spartacus, La
1964 Schiavi più forti del mondo, Gli
1963 Io Semiramide
Maciste, l'eroe piů grande del mondo
Segno di Zorro, Il
1962 La Marcia su Roma
Maciste, il gladiatore piů forte del mondo
1961 Barabáš
Il relitto
1959 Avventurieri dei tropici, Gli
Dagli Appennini alle Ande
Vedovo, Il

TV seriály

1993 La scalata (TV seriál)
Prigioniera di una vendetta (TV seriál)
1992 Missione d'amore (TV seriál)
1988 Due fratelli (TV seriál)
Little Roma (TV seriál)
1976 Sandokan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace