foto

Daniel Cerqueira

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Popírání holocaustu
2014 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
Teplo domova
2012 Ptačí zpěv (TV film)
Žena v černém
2010 Zaslaná pošta (TV film)
2006 Pinochet in Suburbia (TV film)
Rok '66
Venuše
Zatmívání
2004 Den D (TV film)
Lie with Me (TV film)
2002 Cruise of the Gods (TV film)
1998 Zachraňte vojína Ryana

TV seriály

2017 Doctor Foster (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2016 The A Word (TV seriál)
2015 Doctor Foster (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Not Safe for Work (TV seriál)
2014 Ripper Street (TV seriál)
Live Free, Live True (S03E07)
2013 A Young Doctor's Notebook (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2012 Falcón (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Podzimní událost (S03E01)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
Top Boy (TV seriál)
2010 Rock & Chips (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Nezbytný výmysl (S02E08)
Posmrtná maska (S02E07)
další epizody (7)
2005 Distant Shores (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Teplo domova

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace