foto

Daniel Cerqueira

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Judy
2016 Popírání holocaustu
The Limehouse Golem
2014 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
Teplo domova
2012 Ptačí zpěv (TV film)
Žena v černém
2010 Zaslaná pošta (TV film)
2006 Pinochet in Suburbia (TV film)
Rok '66
Venuše
Zatmívání
2004 Den D (TV film)
Lie with Me (TV film)
2002 Cruise of the Gods (TV film)
1998 Zachraňte vojína Ryana

TV seriály

2019 Válka světů (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Španělská princezna (TV seriál)
All is Lost (S01E07)
A Polite Kidnapping (S01E06)
Heart Versus Duty (S01E05)
další epizody (6)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Ta hrubá kouzla (S01E04)
2017 The A Word (TV seriál)
Family Album (S02E05)
Are We Still Here? (S02E03)
Naming Day (S02E01)
Doktorka Fosterová (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 6 (S06E06)
Epizoda 5 (S06E05)
Epizoda 4 (S06E04)
další epizody (4)
2016 The A Word (TV seriál)
Goodbye (S01E05)
Sleepover (S01E04)
Therapy (S01E03)
další epizody (5)
2015 Doktorka Fosterová (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Not Safe for Work (TV seriál)
2014 Ripper Street (TV seriál)
Live Free, Live True (S03E07)
2013 Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Top Boy (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2012 Falcón (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Podzimní událost (S03E01)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2010 Rock & Chips (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Nezbytný výmysl (S02E08)
Posmrtná maska (S02E07)
další epizody (7)
2005 Distant Shores (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Teplo domova

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky