foto

Cathryn de Prume

  • nar. 4.7.1964 (55 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ask Me Anything
Divočina
Murder101
2005 The Civilization of Maxwell Bright
2002 Random Shooting in L.A.
1996 Vzala jsem si mrtvého muže
1994 Nebezpečné pády
1992 Past na Chrise
1991 Love, Lies and Murder (TV film)
1990 Námořní pěchota
1989 Vražda na Broadwayi
1987 Pět rohů
1986 Pohádky na dobrou smrt

TV seriály

2016 Shameless (TV seriál)
#AbortionRules (S06E02)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Břemeno (S07E10)
2015 Code Black (TV seriál)
Buen Árbol (S01E07)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Working for the Clampdown (S02E07)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Bolest mizí (S06E05)
2011 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Anniversary Chicken (S05E18)
Zygote (S05E17)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Dobré ráno, dobrou noc (S07E09)
2005 Tam někde (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zprostředkovatel (S11E13)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Blue Christmas (S01E10)
2000 Takový je život (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1995 If Not for You (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Down the Shore (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Street, The (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky