foto

Tom McLoughlin

  • nar. 19.7.1950 (68 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Křivé obvinění (TV film)
Patricia Cornwell: Posedlost (TV film)
Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
2008 Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2007 Údajná vražda (TV film)
2006 Jiná než ti ostatní (TV film)
2005 Cyber Seduction: His Secret Life (TV film)
Odd Girl Out (TV film)
2004 Griffinovic Vánoce (TV film)
Vždyť je tak mladá (TV film)
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
2002 Vražda v Greenwich (TV film)
2001 Nevyřčené tajemství
1999 Slečna Anya (TV film)
Za maskou (TV film)
1997 Třetí dvojče (TV film)
1996 Vánoce trochu jinak (TV film)
1995 Journey (TV film)
Přízraky Helen Walkerové (TV film)
1994 Dovolená bez návratu (TV film)
The Yarn Princess (TV film)
Vezmi mě znovu domů (TV film)
1993 A potom přijde oheň (TV film)
Vražda nevinných (TV film)
1992 Osudová láska (TV film)
1991 Jednou se vrátí (TV film)
Ve jménu dítěte (TV film)
1987 Schůzka s andělem
1986 Pátek třináctého 6: Jason žije
1982 Mauzoleum

TV seriály

2000 Ti druzí (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Leaving L.A. (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace