foto

Tim Ahern

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Royal Winter (TV film)
Film Stars Don't Die in Liverpool
Killer in Red
55 Steps
2016 Hunters Lodge
2015 Idealista
Kanibal v džungli
2013 Světová válka Z
2012 Královský víkend
2010 Rosamunde Pilcherová: Láska na obzoru (TV film)
2009 Rosamunde Pilcher: Shledání v Rose Abbey (TV film)
2008 Zrcadla
2007 Daphne (TV film)
2006 Nuremberg: Goering's Last Stand (TV film)
1990 Falešná idyla (TV film)

TV seriály

2016 Humans (TV seriál)
Episode 05 (S02E05)
Episode 03 (S02E03)
Episode 01 (S02E01)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace