foto

Martin Dolenský

  • nar. 24.3.1970
    Praha, Československo
  • zem. 6.4.2017 (47 let)
    Česko

Režijní filmografie

Filmy

2016 Pravý rytíř (TV film)
2012 Můj vysvlečenej deník
2009 O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
2008 O bílé paní (TV film)
2007 Chyťte doktora
1999 Jedna vánoční (TV film)
1997 Olda (studentský film)
1996 Krajina před bouří (studentský film)
1995 Růženo! (studentský film)
Sběratel (studentský film)

TV seriály

2013 Nevinné lži (TV seriál)

Videa (1)

  • Video © Bontonfilm
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:CES
    Z natáčení - Martin Dolenský (scenárista)
    02:06
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce