foto

Drew Pillsbury

  • nar. 15.9.1958 (59 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 About Fifty
Transformers 3
2002 Manna from Heaven
1999 Nehoda (TV film)
1998 Jerome
1996 Boss
1995 Pán času
1991 Dítě nevěsty (TV film)
1990 Lisa
1989 Wired
1988 Na Vánoce budu doma (TV film)
1987 Destination America (TV film)
Kdo je ta holka

TV seriály

2011 The Exes (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2003 Lucky (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Knight Rider tým (TV seriál)
Over the Top (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Civil Wars (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
1990 Down Home (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 About Fifty
2006 Broken
2002 Zahni, kde můžeš

Producentská filmografie

Filmy

2011 About Fifty

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace