foto

June Kyoto Lu

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Ones
We Are Family
2013 Wedding Palace
2008 Petiswooi
2006 18 Fingers of Death!
Žena ve vodě
2005 McBride: Žena tří mužů (TV film)
2002 Krvavá stopa
2000 Luminarias
Now Chinatown
1996 Cherokee Kid (TV film)
1993 Hrozba společnosti
1986 Velké nesnáze v Malé Číně
1983 Special Bulletin (TV film)
1962 Confessions of an Opium Eater

TV seriály

2017 Boj o ředitelnu (TV seriál)
The Most Popular Boy (S02E06)
A Compassionate Man (S02E05)
Think Change (S02E04)
další epizody (6)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Gin (S01E08)
Základy vzdělávání (S01E06)
Kruhy (S01E05)
další epizody (4)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Nanagasm (E05)
Hranice nemožného (TV seriál)
Úděl andělů (S04E11)
2010 100 Questions (TV seriál)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Toto místo je smrt (S05E05)
2008 Havárie (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hodný strýček (S09E06)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S02E05)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Když se noc setká s dnem (S09E21)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Grand Opening (S03E10)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Understudy (S06E23)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Suvenýry (S05E23)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Únos Margarety Houlihanove (S05E07)
Hawkeye (S04E19)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace