foto

Jorge Lendeborg Jr.

  • nar. 21.1.1996 (22 let)
    Santo Domingo, Dominikánská republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alita: Bojový Anděl
2018 Bumblebee
Já, Simon
2017 Medvěd Brigsby
Shot
Spider-Man: Homecoming
2016 Sígři

TV seriály

2013 Graceland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace