foto

Kay Panabaker

  • nar. 2.5.1990 (30 let)
    Orange, Texas, USA

Biografie

Kay Panabaker, celým jménem Stephanie Kay Panabaker, je filmová a televizní herečka. Narodila se 2. května 1990 v Orange, v Texasu. Jako malá začala hrát v komunitních divadlech v Chicagu, Philadelphii, Atlantě a řadě dalších měst. Vystudovala střední školu ve 13 letech a v 15 letech získala titul Associate. Kay také získala dvě stipendia na Glendale Comuniti College, kde vystudovala herectví. V 18 letech získala bakalářský titul na University of California, Los Angeles.

Kay se objevila v několika televizních filmech a telenovelách. Mohli jste ji vidět například v SEDMÉM NEBI, v seriálu MÉDIUM, ANGEL, DVA A PŮL CHLAPA nebo v KRIMINÁLCE LAS VEGAS. Objevila se take ve filmu SMRTÍCÍ ŽÁR, PŘÍŠERKY S.R.O., nebo v novém hudebním filmu FAME, CESTA ZA SLÁVOU.

Tato nadějná herečka má na svém kontě cenu Young artist awards, za nejlepší roli v seriálu a také několik naminací na tuto cenu.

Ludmila "pidulka" Rudová

Herecká filmografie

Filmy

2012 Čivava z Beverly Hills 3
2011 Cyberbully (TV film)
Ptáčata
2010 Lake Effect, The
Posedlá zlem (TV film)
2009 Fame - cesta za slávou
Marriage, A (TV film)
2007 Modern Twain Story: The Prince and the Pauper, A
Moondance Alexander
Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
Právo být otcem (TV film)
2006 Čti a plač (TV film)
2005 Life Is Ruff (TV film)
2002 Smrtící žár
2001 Příšerky s.r.o.

TV seriály

2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Future (E19)
No Ordinary Animal (E18)
další epizody (10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jako na zip (S12E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spiraling Down (S13E10)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Accident (E08)
další epizody (10)
Bratři a sestry (TV seriál)
Duch minulosti II (S04E19)
Duch minulosti I (S04E18)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konec světa (S10E19)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Doktor Mozek (TV seriál)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Já, jenom já (S05E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jsme jedné krve (S09E04)
2007 The Winner (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Bad Blood (S03E08)
Tráva (TV seriál)
He Taught Me How to Drive By (S03E07)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Slepice, nebo vejce (S04E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Krásná neznámá (S07E12)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stavba na zabití: část 2 (S07E02)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Penny for Your Thoughts (S01E15)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Dopis (S08E20)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 The Brothers Garcia (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 The Jamie Kennedy Experiment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce