foto

Angel Parker

  • nar. 17.10.1980 (38 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Female Brain
2012 Free Samples
2009 Closer, The
2008 BrainStorm (TV film)

TV seriály

2018 Rel (TV seriál)
Pilot (E01)
Runaways (TV seriál)
Hostile (S01E10)
Doomsday (S01E09)
Tsunami (S01E08)
2017 Rebel (TV seriál)
Pilot (E01)
Runaways (TV seriál)
Refraction (S01E07)
Metamorphosis (S01E06)
Kingdom (S01E05)
další epizody (7)
Trial & Error (TV seriál)
The Verdict (S01E13)
The Defense Rests (S01E12)
A Hostile Jury (S01E10)
další epizody (10)
Agresivní virus (TV seriál)
Ouroboros (S04E07)
Belly of the Beast (S04E05)
New Horizons (S04E04)
další epizody (6)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Dar z nebes (S01E09)
Uvězněná porota (S01E08)
další epizody (8)
Laboratorní krysy: Elitní jednotka (TV seriál)
2014 Gang Related (TV seriál)
2013 Sean Saves the World (TV seriál)
2012 Laboratorní krysy (TV seriál)
Soul Man, The (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Domina vždy plácne dvakrát (S02E16)
2009 Eli Stone (TV seriál)
Tailspin (S02E12)
Pohotovost (TV seriál)
Noční běžec (S15E12)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Vyleč sám sebe (S15E07)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2000 Angel (TV seriál)
První dojem (S02E03)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
Radio Disney Music Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace