foto

Rena Sofer

  • nar. 2.12.1968 (50 let)
    Arcadia, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Žena jiného muže (TV film)
2010 Ďáblova slza (TV film)
2009 Detektiv Slyde
Stále a navždy (TV film)
2006 Vražedná sezona: Tajemství Hidden Lake (TV film)
2002 Carrie (TV film)
2001 March
2000 Rabín, kněz a krásná blondýna
Traffic - Nadvláda gangů
1998 Ulice hrůzy (TV film)
1997 Sestřička (TV film)
1996 Hostile Advances: The Kerry Ellison Story (TV film)
1994 Dva barbaři
1992 Cizinec mezi námi
Za pět minut dvanáct: Hawajský styl (TV film)

TV seriály

2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Chin Check (S01E03)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Královna je mrtvá (S02E15)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Pán domu (S08E13)
2011 V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
Bang and Blame (S02E03)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Native Tongue (S07E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dravec v akváriu (S05E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravidlo 51 (S07E24)
Pravý patriot (S07E23)
Posedlost (S07E21)
další epizody (6)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Facts (S02E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
V lepší společnosti (S05E10)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Oblíbený seriál pana Monka (S08E01)
2008 Hrdinové (TV seriál) - a.z.
Zlosynové (S03E08) - a.z.
2007 Hrdinové (TV seriál)
Čtyři měsíce předtím (S02E08)
Drtivé vítězství (S01E22)
Ta těžší část (S01E21)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S06E23)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
další epizody (12)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Před šesti měsíci (S01E10)
Není co skrývat (S01E07)
2005 Slepá justice (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Prachové peří (S01E20)
2002 Přátelé (TV seriál)
Kurz vaření (S08E21)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
2000 Cursed (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
1999 Oh, Grow Up (TV seriál)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Muffin Tops (S08E21)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1992 Freshman Dorm (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 21st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace