foto

Leela Savasta

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Big Eyes
Hastings Street
Heavenly Match (TV film)
Jízda do pekel 3
2012 Tohle je válka!
2011 Vrah přes inzerát (TV film)
2009 Rytíři krvavé oceli (TV film)
2007 Ukradené diamanty (TV film)
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Orpheus (TV film)
Černé Vánoce

TV seriály

2012 Kurýr (TV seriál)
Rošáda (S01E10)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý cukr (S09E09)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Loučení (S03E18)
S cizí tváří (S03E10)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Road Less Traveled (S04E05)
Escape Velocity (S04E04)
He That Believeth in Me (S04E01)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Šepoty (S05E07)
Záchranná operace (S05E01)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Lupičská ukolébavka (S02E08)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Children Shouldn't Play with Dead Things (S02E04)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Haeckel's Tale (S01E12)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Rodneyho povznesení (S03E14)
Smallville (TV seriál)
Hrob (S05E14)
2005 Tajná služba (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Duch (S04E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace