foto

Greg Kean

  • nar. 27.9.1962 (56 let)
    Oshawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Big Eyes
2012 Soudný den vánoční (TV film)
2011 Nadějný rok
2010 Pouto mlčení (TV film)
Psych 9
2009 Mrtví jako já - herec, a.z.
2006 Bezva jízda (TV film)
Mount Pleasant
Rodina na útěku (TV film)
Černé Vánoce
2005 It Waits
Saving Milly (TV film)
2004 Černá ovce
2002 Damaged Care (TV film)
2001 Útěk z pekla (TV film)
Řekni, že to tak není
2000 Nejlepší vánoční dárek (TV film)
Za úsvitu (TV film)
1999 Three Secrets (TV film)
1998 Loganova válka - Čest zavazuje (TV film)
Výchozí bod (TV film)
1997 Detention: The Siege at Johnson High (TV film)
1996 Gone in the Night (TV film)
Vows of Deception (TV film)
1993 Matka nevěsty (TV film)
1992 Soukromý případ (TV film)
1991 Dítě nevěsty (TV film)
1990 Air America
Svět naruby
1989 Dům 3

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
Sierra Maestra (S03E03)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bait & Switch (S02E03)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Polarizující expres (S05E14)
2008 Hlídka (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace