foto

Jayne Houdyshell

  • nar. 25.9.1953 (66 let)
    Topeka, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Humans
2019 Malé ženy
2017 Zmenšování
2014 Lucky Stiff
2011 Portraits in Dramatic Time
2010 Exmanželka za odměnu
Hezké vstávání
2009 Loving Leah (TV film)
Všichni jsou v pohodě
2006 The Immaculate Misconception
Things That Hang from Trees
2005 Nevěřte mužům
2004 Procitnutí v Garden State
Pánem svého koutku
2002 Incident
Krásná pokojská

TV seriály

2019 The Tick (TV seriál)
Magic is Real (S02E05)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 408 (S02E01)
Quantico (TV seriál)
The Conscience Code (S03E01)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Inauguration (S01E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Complicated (S19E05)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Fubar Bundy (E10)
Figmo (E09)
Kmag Yoyo (E08)
další epizody (8)
Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Bolehlav (S03E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Boj o Noaha (S16E23)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Veřejná tajemství (S04E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzorec sedmnáct (S16E09)
Glasgowmanův hněv (S16E06)
Girls Disappeared (S16E01)
další epizody (6)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Legitimate Rape (S14E18)
Deadly Ambition (S14E15)
2010 Running Wilde (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Dazzled (S12E20)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Welcome to Camelot (S01E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Shield (S09E17)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Denial (S08E02)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 Romeo a Julie (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
1976 Working in the Theatre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky