foto

Bhavesh Patel

  • nar. 1980

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Sound of Silence
2018 Wildling
2016 Zlato
2015 James White
2013 The Weekend
2012 2 dny v New Yorku
2009 Staří a neklidní

TV seriály

2019 The Code (TV seriál)
Don and Doff (E11)
Instinct (TV seriál)
Trust Issues (S02E10)
New Amsterdam (TV seriál)
The Karman Line (S02E05)
Bull (TV seriál)
Parental Guidance (S03E17)
Černá listina (TV seriál)
Ministr D (č. 99) (S06E09)
2018 Paní ministryně (TV seriál)
The Unnamed (S04E15)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dead Date (S01E02)
Jak prosté (TV seriál)
The One Percent Solution (S02E16)
Dobrá manželka (TV seriál)
Goliath and David (S05E11)
2013 Deception (TV seriál)
Hostages (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Ends and Means (S03E20)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Next Month (S05E08)
The Next Week (S05E07)
The Next Day (S05E06)
další epizody (5)
Ve službách FBI (TV seriál)
Padělatel (S04E15)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
Firebomb (E02)
Lovci zločinců (TV seriál)
Riskantní podnik (S01E16)
Super drbna (TV seriál)
Prohnilé skandály (S06E03)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Seven: Carpe Threesome (S01E07)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky