foto

Larry Brandenburg

  • nar. 3.5.1948 (72 let)
    Wabasha, Minnesota, USA

Biografie

Larry Brandenburg se narodil 5.5.1948 ve městě Wabasha, amerického státu Minnesota. Jeho první rolí se stala malá role v dramatu GRANDVIEW USA, kde si záhral po boku Jamie Lee Curtis a dnes již zesnulého Patricka Swayzeho. I když si zahrál větší roli v úspěšné rodinné komedii SANTA CLAUS, stal se hlavně hercem menších rolí. Dalšími filmy kde se objevil je VYKOUPENÍ Z VĚZNICE SHAWSHANK, FARGO NEBO STRACH A HNUS V LAS VEGAS.

Úspěchy slaví hlavně na divadelních prknech. V roce 1986 je za mužský herecký výkon ve vedlejší roli ve hře Season's Greetings nominován na cenu Josepha Jeffersona.

josefklimes

Herecká filmografie

Filmy

2010 Poslední přístav
1999 Parchanti nebo poldové?
1998 Hrozny hněvu
První liga 3: Zpátky do druhé ligy
Strach a hnus v Las Vegas
Velký Joe
1997 Přílivová vlna (TV film)
1996 Fargo
1994 Santa Claus
Vykoupení z věznice Shawshank
1992 Desperate Choices: To Save My Child (TV film)
Prachy
Shame (TV film)
1991 Dillinger (TV film)
Těžko splnitelné sliby
1990 Neškodné zločiny
Spi sladce, drahá ženo (TV film)
1989 Cold Justice
Hrací skříňka
Hřiště snů
1987 Murder Ordained (TV film)
Neúplatní
1984 Grandview USA

TV seriály

2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Střet kompetencí (S07E18)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Bázliví hrdinové (S05E04)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
His Visit: Day Four (E05)
2005 Slepá justice (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Ofelie (S01E11)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a televizní soutěž (S03E08)
2003 Skin (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
My Aim Is True (S02E18)
2002 Baby Bob (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Red Mass (S04E04)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Pyramidy na Nilu (S02E14)
JAG (TV seriál)
Protivníci (S04E19)
1998 Maximum Bob (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
To nemůžeš nikdy vědět (S02E09)
1997 Advokáti (TV seriál)
Part I (S01E02)
Ally McBealová (TV seriál)
Ally McBealová (S01E01)
Brooklyn South (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Sláva kazí charakter (S02E05)
Pohotovost (TV seriál)
Něco si přej (S03E21)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Steroid Roy (S01E15)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Dokumentární

2006 What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole
2004 CoMyJenVíme!?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky