foto

Shirley Rumierk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lesson #7
2018 Lesson #1
2017 We're Doing Fine
2016 11:55
Collateral Beauty: Druhá šance
2014 Fugly!
2013 Murder in Manhattan (TV film)
2012 Prezidentské volby (TV film)
2011 Gun Hill Road
2009 Can Openers (TV film)
Possible Side Effects (TV film)

TV seriály

2019 Manifest (TV seriál)
Vanishing Point (S01E12)
Contrails (S01E11)
New Amsterdam (TV seriál)
Five Miles West (S01E18)
2018 Dichos (TV seriál)
Manifest (TV seriál)
Crosswinds (S01E10)
Dead Reckoning (S01E09)
Rise (TV seriál)
Opening Night (E10)
Totally Hosed (E09)
The Petition (E08)
další epizody (10)
Power (TV seriál)
Damage Control (S05E02)
2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zásah (S07E14)
2011 East WillyB (TV seriál)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Hanba (S01E11)
Ve službách FBI (TV seriál)
Vězňovo dilema (S02E07)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Špatná společnost (S09E15)
2009 Cupid (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Three: Pink Poison (S01E03)
Polda z Marsu (TV seriál)
Co se dá dělat v New Yorku, když si myslíte, že jste mrtví (E05)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2000 Dora průzkumnice (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Poison Ivy (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace