foto

Kadeem Hardison

  • nar. 24.7.1965 (54 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Paddleton
2018 The Christmas Pact (TV film)
2016 B.C. Butcher - vyp.
2014 Android Cop
Rescuing Madison (TV film)
2013 Zerosome
2011 Soudcova žena (TV film)
Uprchlý vězeň
2010 Ashes
Dark Party, The
2008 Jak ukrást nevěstu
Sister Switch
2007 Bratz
Sweep, The
2006 Life Is Not a Fairytale: The Fantasia Barrino Story (TV film)
Love Hollywood Style
The Cassidy Kids
2004 Thank Heaven
Tvář teroru
Who's Your Daddy?
2003 Dunsmore
Motorkáři
2002 Krvavé nebe (TV film)
Showtime
2001 Fire & Ice (TV film)
Instinct to Kill
Třicet let života
2000 Podzimní premiéra
1998 Slepá víra
1997 Správná trefa
Šílená jízda
1995 Panter
Upír v Brooklynu
1994 Vzbuďte se, vojáci!
1993 Pistolníci
1992 Bílí muži neumějí skákat
1990 Def by Temptation
DuckTales: Movie Special, The (TV film)
1989 Dream Date (TV film)
1988 Blázinec ve škole
Dostanu tě, syčáku
1987 Smrtící mrakodrap
1985 Go Tell It On the Mountain (TV film)
Rappin'
1984 Beat Street
The House of Dies Drear (TV film)

TV seriály

2019 Černé pondělí (TV seriál)
65 (S01E07)
122 (S01E06)
295 (S01E04)
další epizody (6)
2018 Love Is_ (TV seriál)
Nuri and Yasir (E01)
Tajný život K.C. (TV seriál)
K.C. Undercover: The Final Chapter (S03E24)
Domino 4: The Mask (S03E23)
Domino 3: Buggin' Out (S03E22)
další epizody (12)
2017 9JKL (TV seriál)
The Key to Life (E05)
Tajný život K.C. (TV seriál)
Deleted! (S03E12)
Stormy Weather (S03E11)
The Truth Will Set You Free (S03E10)
další epizody (14)
2016 Tajný život K.C. (TV seriál)
Holly Holly Not So Jolly (S02E22)
Trust No One (S02E21)
Undercover Mother (S02E20)
další epizody (22)
Lovci duchů (TV seriál)
Rock Never Dies (S12E07)
2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
K.C. And Brett: The Final Chapter, Part 2 (S01E28)
K.C. And Brett: The Final Chapter, Part 1 (S01E27)
'Twas the Fight Before Christmas (S01E26)
další epizody (28)
2013 Cult (TV seriál)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Ratings Guy (S11E02)
2010 Famílie (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Air (S05E11)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates PSATs (S04E14)
Odložené případy (TV seriál)
Číst mezi řádky (S07E07)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Driving (S03E03)
Dr. House (TV seriál)
Slova a činy (S03E11)
2006 Just for Kicks (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
Dr. House (TV seriál)
Co se má stát, to se stane (S03E06)
2003 Abby (TV seriál)
2002 Livin' Large (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Between Brothers (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Dark Party, The

TV seriály

1987 A Different World (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Radio Disney Music Awards 2015 (TV pořad)
2005 TV Land Confidential (TV pořad)
1996 Fox After Breakfast (TV pořad)
1990 Saturday Morning Videos (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace