foto

Kristopher Logan

  • nar. 30.11.1960 (59 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 North Blvd
V pasti
2012 Tim and Eric's Billion Dollar Movie
2007 Dead Man's Hand
2004 SpongeBob v kalhotách: Film
2001 Opoparchant
2000 Beach Boys (TV film)
1999 Blood Dolls
1998 You Lucky Dog (TV film)
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
Není cesty zpět
1994 Pětiboj
Star Trek VII: Generace
1993 Demolition Man
Záhadné zmizení
1992 Lady Against the Odds (TV film)
1991 Mistr loutkář III: Toulonova pomsta
Rocketeer
1990 Zničit a spálit
1988 Sázka na smrt
Vražedný šepot (TV film)
1986 Kačer Howard
1982 Citizen

TV seriály

2013 Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
A Long Way from Home (S03E07)
The American Dream (S03E02)
2012 Procitnutí (TV seriál)
2011 Glee (TV seriál)
Hrnec zlata (S03E04)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Pak jsem dostal opravdu strach (S07E21)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Identita (S03E07)
2006 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Praise Be Praise (E10)
Veronica Mars (TV seriál)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
2005 Head Cases (TV seriál)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Špatný, špatný svět, část druhá (S06E23)
2003 Alias (TV seriál)
Druhý dvojitý agent (S02E21)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Plán (S02E03)
1999 Chameleon (TV seriál)
Extrém (S04E06)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Zemřít krásná (S02E18)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Charlie Grace (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Východiska (S02E01)
Pohotovost (TV seriál)
První den (S01E02)
Policie New York (TV seriál)
A Sudden Fish (S01E16)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
1992 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Geek Tragedy (S02E22)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Dokumentární

1999 Hollywierd

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky