foto

Stephen Schnetzer

  • nar. 11.6.1948 (72 let)
    Canton, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aardvark
2007 Ben's Plan
2005 Brooklynští humři
1988 Shattered Innocence (TV film)
1983 Rage of Angels (TV film)
1976 Taming of the Shrew, The (TV film)

TV seriály

2017 Miliardy (TV seriál)
With or Without You (S02E10)
2016 The Path (TV seriál)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Cannon Fodder (E02)
Bulling Through (E01)
Stoupenci zla (TV seriál)
Vlastní krev (S03E08)
Černá listina (TV seriál)
Vanessa Cruz (č. 117) (S02E18)
2014 Forever (TV seriál)
New York Kids (E07)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Jde se na to (S03E04)
Davidova věž (S03E03)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
2010 Rubicon (TV seriál)
Connect the Dots (E05)
The Outsider (E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2009 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Hey! Mr. Pibb! (S02E04)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (E01)
2006 Právo a pořádek (TV seriál)
Thinking Makes It So (S16E18)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Prince Street (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky