foto

Jack Stehlin

  • nar. 21.7.1966 (52 let)
    Allentown, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hieroglyph (TV film)
2013 Salomé
2011 The Chicago 8
Wilde Salome
2002 Podraz.com
1998 Tmavá obrazovka (TV film)

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Urban Garden (S02E01)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Super šťastná (S05E04)
Su-Su-Sucio (S05E03)
Nádhera, nádhera (S05E01)
2008 Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
Till We Meet Again (S04E12)
Head Cheese (S04E11)
další epizody (9)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je na útěku 1/2 (S06E15)
2007 Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
Protection (S03E14)
Roy Till Called (S03E10)
další epizody (5)
2006 Tráva (TV seriál)
Na míli hluboko, na stopu široko (S02E10)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Hříchy otců (S06E04)
1997 Advokáti (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace