foto

Jean De Baer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Mary and Rhoda (TV film)
1999 Kimberly
1998 Dokonalá vražda
1996 Smuteční host
Spiklenci
1994 Maverick
1993 Muž bez tváře
1990 Směšně o lásce
1989 Kojak: Ariana (TV film)
1988 Tidy Endings (TV film)
1987 Charing Cross Road č. 84
Porušený slib (TV film)
Wall Street
1986 Liberty (TV film)
Smrtící triky
1985 Lunapark smrti
1984 Doctor's Story, A (TV film)
1983 Trackdown: Finding the Goodbar Killer (TV film)
1982 Supervisors
Svět podle Garpa
1981 Ctitel
1978 Girlfriends
1974 Monkey, Monkey, Bottle of Beer, How Many Monkeys Have We Here? (TV film)
1971 Men of Crisis: The Harvey Wallinger Story (TV film)

TV seriály

2001 100 Centre Street (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Spořádaný doktor (S01E09)
2000 Deadline (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Legacy (S02E04)
Sex ve městě (TV seriál)
Útok na šestistopou ženu (S03E03)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Family Business (S07E08)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Renunciation (S02E09)
1990 The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace