foto

Milan Dvořák

  • nar. 6.12.1934 (85 let)
    Prostějov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Hurvínek na scéně
2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
2004 I ve smrti sami (TV film)
2002 Miláček (TV film)
1994 Příběh kriminálního rady (TV film)
Tři Alberti a slečna Matylda (TV film)
1993 Hotýlek v srdci Evropy
1992 Dáma a smrt (TV film)
Trhala fialky dynamitem
1991 Svlékání kůže (TV film)
1989 Kdo probudí Pindruše ...? (TV film)
Smrt v kruhu (TV film)
1988 O princi Bečkovi (TV film)
Paní Liška (TV film)
1986 Cena medu
Česáč (TV film)
1985 Spící princ (TV film)
1983 Pasáček z doliny
1982 Příště budeme chytřejší, staroušku!
Velké tajemství (TV film)
1980 Co je doma, to se počítá, pánové...
1979 Velká policejní pohádka (TV film)
1978 „Já už budu hodný, dědečku!“
1977 Jablíčko se dokoulelo (TV film)
„Já to tedy beru, šéfe...!“
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...!

TV seriály

1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Případ konstruktivní pesimistky (E10)
Pravdivá lež (E09)
Smrt na inzerát (E08)
další epizody (6)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Třetí vrchol trojúhelníku (E10)
Mezi námi děvčaty (E09)
Podzimní romance (E08)
další epizody (10)
1989 Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
Muž, který nesměl domů (E06)
Ukradený ženich (E05)
Fantóm podniku (E04)
další epizody (6)
1988 Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Silvestr (E05)
Bazén (E04)
Školka (E03)
další epizody (5)
1982 Kosí bratři a větrný kohout (TV seriál)
Jak přestěhovali dědu Dvořáčka (E13)
Jak do města přijel cirkus (E12)
Jak se ztratil cestář (E11)
další epizody (13)
Zázraky bez čarování (TV seriál)

Herecká filmografie

Scénografická filmografie

Filmy

1992 Kráva

Host

TV pořady

2009 Dobrý dabing ještě žije (TV pořad)
2008 Dabing, Přelouč, Polabí (TV pořad)
1975 Zpívá celá rodina (TV pořad)

Fanoušci tvůrce