foto

David Carson

  • nar. 1948
    Exmouth, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Nora Roberts: Posedlost ohněm (TV film)
2004 Devět životů
2002 Carrie (TV film)
2000 Příběh Johna Lennona (TV film)
1998 Dopisy od vraha
1995 Podivné náhody (TV film)
1994 Star Trek VII: Generace
1993 Shameful Secrets (TV film)
1985 Bright Smiler (TV film)
This Lightning Always Strikes Twice (TV film)

TV seriály

2007 Dresden (TV seriál)
Storm Front (E08)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
The Leaving Song (S01E21)
Suddenly Everything Has Changed (S01E15)
Smallville (TV seriál)
Noční můra (S04E10)
Nápoj lásky (S04E04)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
Crash Into You (S01E04)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Pilot (E01)
Smallville (TV seriál)
Vyděrač (S01E09)
2001 Witchblade (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Galileo Was Right (E10)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Rub a líc (S02E12)
1993 South Beach (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Postupujte k domovu (S01E09)
Daxová (S01E07)
Vyslanec (S01E01)
1992 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dvojčata, správce majetku a velký výlet (S03E02)
Soutěživá hrana (S02E20)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Další fáze (S05E24)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Usmíření 2/2 (S05E01)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
Russian Flu (S01E05)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Doogie's Awesome, Excellent Adventure (S01E19)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Enterprise včerejška (S03E15)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nepřítel (S03E07)
1987 Bust (TV seriál)
1986 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Šest Napoleonů (S01E07)
Musgraveský rituál (S01E03)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Domácí pacient (S02E04)
1984 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Modrá karbunkule (S01E07)
1981 Bergerac (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce