foto

Chiara Zanni

  • nar. 19.7.1978 (40 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Chiara Zanni (narozena 19.července 1978 ve Vancouveru v Britské Columbii italským rodičům) je kanadská herečka a dabérka propůjčující svůj hlas do animovaných filmů, počítačových her, rádia apod.

Z jejích nejznámějších animovaných filmů stojí za zmínku hlas Hahli ve filmu BIONICLE:MASK OF LIGHT, roli Hamtary v televizním animovaném seriálu HAMTARO, postavu Jubilee v X MEN:EVOLUTION a postavičku Nori-mořské panny ve filmu BARBIE: MERMAID. Také si zahrála malou roli ve filmu X2:X-MEN UNITED,kde ztvárnila roli turistické průvodkyně v Bílém Domě. Chiara je ale divákům nejvíc známa jako Amy Ryan z televizního seriálu ABOUT A GIRL, kde hraje dvacetiletou mladou ženu a hlas postavičky Hakudoushi v japonském manga seriálu INUYASHA. Chiara v současné době pracuje na animovaných seriálech jako STORM HAWKS, RICKY SPROCKET A SUSHI PACK a objevuje se v mnoha tzv. on-camera projektech.

Chiara nastartovala svou kariéru v osmi letech, kde byla obsazena do role "Pokey Little Puppy" v kresleném seriálu LITTLE GOLDEN BOOKLAND a od té doby ve své herecké kariéře nepřestala. Mezi důležitými rolemi ve filmu můžeme vzpomenout filmy X-MEN, 40 DAYS AND 40NIGHTS, ALMOST AMERICA, IN THE LAND OF A WOMAN a GOOD LUCK CHUCK. Do televizní tvorby můžeme zařadit seriály SUPERNATURAL, STARGATE ATLANTIS, EDGEMONT, TROPHY WIFE, BYE BYE BIRDIE, FIRST TO DIE a POST MORTEM.

Pokud Vám přijde Chiařin hlas v originále povědomý, vězte, že ji znáte z již výše zmíněných animovaných seriálů a filmů jako ZEKES PAD, HAMTARO, TROLLZ, MY LITTLE PONY, POLLY POCKETS, BARBIE FAIRYTOPIA, X-MEN: EVOLUTION, SABRINA, BIONICLE, INUYASHA a STORM HAWKS.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas Pen Pals (TV film)
2017 Garage Sale Mystery: The Beach Murder (TV film)
Home for Christmas (TV film)
Peared with a Kiss (TV film)
2016 Hulk: Where Monsters Dwell
Ms. Matched (TV film)
2015 Barbie Rock’n Royals
2014 Achmed Saves America
Jako ve snu (TV film)
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
Riverworld (TV film)
2009 Messages Deleted
Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
2008 Barbie: Motýlí víla
2007 I Know What I Saw (TV film)
Klikař Charlie
2006 Barbie - Deníček
Barbie a 12 tančících princezen
Barbie mořská víla
Boom Boom Sabotage
Love and Other Dilemmas
Odměna za vraždu (TV film)
Pollyworld
2005 Ark
Barbie - Fairytopia
Dragons II: The Metal Ages (TV film)
Fairy Tale Christmas, A (TV film)
Fairytale Christmas, A (TV film)
My Little Ponny: Mentolka a Vánoce
Polly Pocket 2: Cool at the Pocket Plaza (TV film)
Tráva
2004 Draci: Oheň a led (TV film)
Have You Heard? Secret Central
Stellaluna
2003 1st to Die (TV film)
Bionicle: Maska světla
Cizinec po mém boku (TV film)
Critical Assembly (TV film)
X-Men 2
2002 40 dnů a 40 nocí
Shadow Realm (TV film)
2001 Prozacový národ
Vysněná země (TV film)
1998 Dokonalí andílkové (TV film)
Mummies Alive! The Legend Begins
Spojení se smrtí (TV film)
1995 Bye Bye Birdie (TV film)
1989 Little Golden Bookland (TV film)

TV seriály

2019 Údolí rozkvětu (TV seriál)
2015 Motiv (TV seriál)
Frampton jedná (S03E12)
2013 Henry Hugglemonster (TV seriál)
2012 Care Bears: Welcome to Care-a-Lot (TV seriál)
2009 Cosmic Quantum Ray (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Rekviem (S08E14)
2008 Kid vs Kat (TV seriál)
Zekova kouzelná podložka (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
Storm Hawks (TV seriál)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Simon Said (S02E05)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Sateda (S03E04)
2005 Godiva's (TV seriál)
Trollz (TV seriál)
Wonder Showzen (TV seriál)
2003 Transformers: Armada (TV seriál)
2002 Baby Looney Tunes (TV seriál)
2001 A co Mimi? (TV seriál)
Noční přízraky (TV seriál)
Snadný cíl (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
Generation O! (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Mummies Alive! (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Zámořská střední (TV seriál)
1994 Conan and the Young Warriors (TV seriál)
1993 Hurricanes (TV seriál)
1992 My Little Pony Tales (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace