foto

Anikó Vargová

  • nar. 24.3.1974 (45 let)
    Rimavská Sobota, Slovensko, Československo

Biografie

Anna alebo Anikó Vargová je slovenská divadelná a televízna herečka. Narodila sa 24.3.1974 v Rimavskej Sobote. V roku 1996 začala študovať na VŠMU, ktorú dokončila v roku 2000. Hosťovala napr. v SND alebo Radošinskom naivnom divadle. Desať rokov účinkovala v Budapešti, odkiaľ na Slovensko prišla znovu v roku 2015. Od roku 2015 je členkou Novej scény. Je slobodná a bezdetná. Zahrala si tiež v niekoľkých televíznych seriáloch, napríklad 1890, kde sa predstavila v úlohe grófky či Tajné životy.

D1705

Herecká filmografie

Filmy

2019 Budiž světlo
2018 Tlumočník
2017 Spievankovo a kráľovná Harmónia
2015 Eva Nová
Spievankovo 5: O povolaniach
2014 Láska na vlásku
2012 Definice lásky (TV film)
Miluj ma alebo odíď
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
Čerstvý vzduch
2005 A vírus
2002 Kruté radosti
2000 Prekliaty služobník lásky (TV film)
Za mestskými múrmi: Obeť (TV film)
Čajová šálka lásky (TV film)
1999 Mučivé tajomstvo (TV film)
Z kapsy rozprávkara (TV film)
1994 Baščovanský a zať (TV film)
1993 Nikdy nezemřeme

TV seriály

2018 Sestričky (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (10)
2016 Válótársak (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2015 Kukučka (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Hacktion (TV seriál)
Mindenki, amit megérdemel (S04E06)
Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (12)
2009 Hajónapló (TV seriál)
Rádio (TV seriál)
2008 Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Všechno, co mám rád (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace