foto

Michael Preston

  • nar. 14.5.1938 (81 let)
    Hackney, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Supertajná zbraň
1990 Exile (TV film)
1988 Perry Mason: Případ dámy v jezeře (TV film)
1987 Harry's Hong Kong (TV film)
Long Journey Home, The (TV film)
1986 Návrat Mika Hammera (TV film)
1985 Blade in Hong Kong (TV film)
J.O.E. and the Colonel (TV film)
1984 Hot Pursuit (TV film)
1983 Ocelová smrt
Záhada v Karibiku (TV film)
1982 Duet for Four
1981 Šílený Max 2 - Bojovník silnic
1980 ...Maybe This Time
1979 The Last of the Knucklemen
1977 All at Sea (TV film)
1976 Barney
1969 Surabaya Conspiracy

TV seriály

1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Venom (S09E07)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Strýčkova práce (S04E07)
1994 Ellen (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 Something Is Out There (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
A-Team (TV seriál)
Where Is the Monster When You Need Him? (S04E03)
1984 Airwolf (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Hot Pursuit (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
A-Team (TV seriál)
The Bend in the River: Part 2 (S03E03)
The Bend in the River: Part 1 (S03E02)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Fame (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Punishment (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1976 Tandarra (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
Zlatá horečka (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace