foto

Santiago Cabrera

  • nar. 5.5.1978 (40 let)
    Caracas, Venezuela
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

V současné době je známý pod ménem Isaac Mendez jako malíř budoucnosti ze seriálu HEROES. Santiago Cabrera narozen 5. května 1978 v Caracas, Venezuele.

Dítě chilského diplomata a matky v domácnosti. Santiago se narodil v Caracasu ve Venezuele, ale žil postupně v Torontu, Londýnu, Madridu a v Rumunsku. Na střední škole byl fotbalovým kapitánem a na nátlak profesora z dramatického kroužku poprvé zkusil hraní. Jeho největší herecké role a úspěchy byly s postavou Montana v Othellovi (divadlo) a Octaviuse v seriálové sérii EMPIRE.

Santiago mluví plynule španělsky, francouzsky, italsky a anglicky. Mezi jeho záliby patří tenis, lední hokej a potápění. Momentálně žije a bydlí v Londýně.

B*e*r*r*y*

Herecká filmografie

Filmy

2017 Transformers: Poslední rytíř
2013 Anna Karénina (TV film)
2012 Hemingway a Gellhornová (TV film)
Pro větší slávu
2010 Meant to Be
Život ryb
2008 Che Guevara
2006 Láska a jiné pohromy
2005 Zkrocení zlé ženy (TV film)
2004 Ztracený ráj

TV seriály

2017 Salvation (TV seriál)
Red, White and Blood (E13)
The Wormwood Prophecy (E12)
All In (E11)
další epizody (13)
Sedmilhářky (TV seriál)
Dostaneš, co potřebuješ (S01E07)
Horoucí láska (S01E06)
Když už tě jednou kousne (S01E05)
další epizody (7)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
We Are the Garrison (S03E10)
The Prize (S03E09)
Prisoners of War (S03E08)
další epizody (10)
The Mindy Project (TV seriál)
Under the Texan Sun (S04E21)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Soud a trest (S02E10)
Obvinění (S02E09)
Marnotratný otec (S02E08)
další epizody (10)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Útok na královnu (S01E09)
Výzva (S01E08)
další epizody (10)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Falcón (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Argentina (S07E08)
Chemie (S07E07)
Špatná rozhodnutí (S07E06)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Tenkrát v Texasu (S04E08)
2008 Merlin (TV seriál)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Ta těžší část (S01E21)
0,07 % (S01E19)
Parazit (S01E18)
další epizody (6)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Spad (S01E11)
Majáles (S01E09)
Za sedm minut dvanáct (S01E08)
další epizody (9)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)

Dokumentární

2015 Divoká Patagonie (TV seriál)

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace