foto

Dušan Vaňo

  • nar. 18.2.1952 (67 let)
    Rohatec, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Chichôtka (TV film)
1992 Jahňa chudobného (TV film)
1990 V rannej hmle
1989 Turandot (TV film)
1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Matej Bel z Očovej (TV film)
Teraz sa už nehráme... (TV film)
1986 Neobyčajné všedné dni (TV film)
1985 Sekera (TV film)
1984 Súťaž o milión (TV film)
Čertové volky (TV film)
1983 Mŕtvi učia živých
Záchranná akcia (TV film)
Čo sa stalo v malom kine (TV film)
1982 Chlap prezývaný Brumteles (TV film)
Najkrajší kvet (TV film)
Pád hore (TV film)
Výzva (TV film)
1981 Nebráňme vtákom lietať (TV film)
1980 Posledná v abecede (TV film)
Prelom (TV film)
Telegram (TV film)
1979 Príležitosť (TV film)
1977 V metelici času (TV film)
1975 Chlapské leto (TV film)
1974 Leto, ktoré nedozrelo (TV film)
1973 Prípad Gabriela (TV film)

TV seriály

2015 Kolabs (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Bez východiska (E07)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Úmyselné nehody (S01E06)
Panelák (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace