foto

Gustáv Legéň

  • nar. 17.7.1924 (94 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Priama úmera (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1979 Choď a nelúč sa
Kresadlo (TV film)
Satanov chrám (TV film)
1978 Bambusová dievčina (TV film)
Na vysokej skale: Spišský rebel
1977 Amok (TV film)
Odvážny Stepan (TV film)
Súkromná vojna
1976 Dni Turbinovcov (TV film)
Do posledného dychu
Sváko Ragan (TV film)
1975 Fantastická žena (TV film)
Nemám čo povedať (TV film)
Život na úteku
1974 Cesta ženy
Kronika (TV film)
V každom počasí
Únava materiálu (TV film)
1973 Deň slnovratu
Teheránska konferencia 1943 (TV film)
1972 Zabiják (TV film)
1971 Katakomby (TV film)
1969 Hrdá to pieseň (TV film)
1967 Anna Christie (TV film)
Pasca (TV film)
Starvelská tragédia (TV film)
Červená Roza (TV film)

TV seriály

1977 Rachotilkovia (TV seriál)
Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)

Dokumentární

1972 Svedectvo (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace