foto

Eva Landlová

  • nar. 23.12.1931 (88 let)
    Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Indián
2015 Vojtěch
2013 Dobrý deň, milá pani (studentský film)
2011 Mŕtvola musí zomrieť
2006 Veľké šťastie
2004 O dve slabiky pozadu
1999 Mučivé tajomstvo (TV film)
1997 Len treba chcieť
1994 Doloroso (TV film)
1989 Reverend (TV film)
Staroružová dráma (TV film)
Zlodarov les (TV film)
1988 Svet môj, mám ťa rád (TV film)
1987 Na vlne (TV film)
Priama úmera (TV film)
Smrť s fotografiou (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
Vizitka (TV film)
1986 Ďakujem Vám za láskavosť (TV film)
1985 Bankinghouse Khuwich and comp. (TV film)
1984 Oliver (TV film)
1982 Právo na omyl (TV film)
1980 Hlava druhých (TV film)
1978 Ežo Vlkolinský (TV film)
Článok na prvú stranu (TV film)
1977 Vládca Oidipus (TV film)
Šediny doktora Ondáka (TV film)
1975 Jeden zo siedmich (TV film)
1973 Chcem (TV film)
Tajná lodná cesta (TV film)
1969 Plakalo baby (TV film)
1967 Matka (TV film)

TV seriály

2020 Nový život (TV seriál)
Episode 34 (E34)
2019 Delukse (TV seriál)
Hotelové lásky (E13)
Záchranáři v akci (TV seriál)
2018 Semafor (TV seriál)
Úsmevnú sústrasť (E10)
Bytová otázka (E09)
Zvukárčina, ťažká drina (E08)
další epizody (4)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Rozhodnutie (E01)
Prázdniny (TV seriál)
Myjavská kára (S01E04)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2015 Divocí koně (TV seriál)
Susedské prípady (TV seriál)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Lupa (E01)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ zlaté smrti (S01E03)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Toto dieťa nie je moje (E08)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Sériový vrah (S01E09)
Panelák (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
Boj (E04)
Súperi (E03)
Prisťahovalci (E01)
1984 Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
1971 Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)

Dokumentární

2013 Prvá (TV seriál)

Divadelní záznam

1969 Stromy zomierajú postojačky (divadelní záznam)
1968 O Slnečníkovi, Mesačníkovi, Veterníkovi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky