foto

Bruce Seth Green

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Kidnapped
1990 Running Against Time (TV film)
1989 Nebezpečné pátrání (TV film)
1988 Perfect People (TV film)
1987 Rags to Riches (TV film)
V sebeobraně (TV film)
1980 Sensual Massage: The Touch of Love

TV seriály

2001 Chronicle, The (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Narušený koncert (S01E13)
2000 Neviditelný (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Great Xpectations (S04E06)
1999 Angel (TV seriál)
V temnotě (S01E03)
Jack & Jill (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Na život a na smrt (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Všechno zlé pro něco dobré (S01E01)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Vlkodlak v Sunnydale (S02E15)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Ted (S02E11)
Temné časy (S02E08)
Halloween (S02E06)
další epizody (7)
Fame L.A. (TV seriál)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Pán snů (S01E03)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Odkazy (S01E18)
Kráčející smrt (S01E10)
Válka telepatů (S01E07)
další epizody (4)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Jurisdiction (S03E16)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Lifestories (TV seriál)
Over My Dead Body (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
The New Lassie (TV seriál)
1988 Murphy's Law (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1986 Downtown (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Konec žáru (S01E13)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Airwolf (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)

Producentská filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace